Wie zijn wij

Home Wie zijn wij

Kijk jij ook altijd nog even om als je van je auto weg loopt? Zit jij thuis de fora af te struinen naar de laatste mods voor jouw auto? Staat jouw hele insta ook vol met dikke auto’s? Dan kunnen we elkaar de hand schudden. Modsondemand.nl (of: MOD) is ontstaan vanuit een flinke passie voor aangepaste wagens. En die passie willen we met jou delen. Of je nou een schroefset zoekt voor je Volkswagen Golf, of dat je je BMW E36 voor het circuit wil prepareren. Wij streven er naar om de onderdelen aan je te leveren. We hopen dat je op onze site een makkelijke weg vindt naar de dikste mods voor je “kindje”.

Ons team is gefocust op het samenbrengen van autoliefhebbers en onderdelen die autoliefhebbers graag op hun auto’s plaatsen. Wij streven er dan ook naar om alle bestellingen binnen 3 werkdagen bij jou thuis te leveren.

We zijn dagelijks onze site aan het uitbouwen. Op het moment bieden we via onze webwinkel tuning onderdelen aan voor Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen. Daar willen we zo snel mogelijk andere merken en modellen aan toevoegen. Het kan dus wel zo zijn dat het onderdeel dat je zoekt misschien niet online staat. OEPS! Maar niet getreurd, we kunnen bijna alles regelen. Vertel ons wat je zoekt en we gaan er direct achteraan voor je. Je kan ons bereiken via de volgende manieren: